Klinik og behandler

Om klinikken

Min klinik ligger midt i det naturskønne Tarup-Davinde område sydøst for Odense.

Klinikken befinder sig i en landejendom fra 1735, opført i bindingsværk og stråtag. Jeg råder over to lokaler, et behandlerrum samt entré, der også i særlige tilfælde fungerer som venteværelse.

Placeringen midt på Fyn, tæt ved Odense, tæt ved motorvejsens afkørsel 49 og flere større forbindelsesveje over Fyn, gør klinikken let at komme til, uanset hvilken retning du kommer fra.

Se adressen og find vej på kort

Viser indgnagen til klinikken Balance og Velvære, der tilbyder kranio sakral behandling og fysiurgisk massage
Balance & Velvære_behandler

Stine Watkins

Din behandler​

Jeg hedder Stine. Jeg bor med min familie udenfor Odense og har klinikken Balance & Velvære v. Stine W.

Jeg er medlem af Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark og deltager løbende i kurser og seminarer omhandlende behandlingsformer, der passer til behandlingsformerne kranio-sakral terapi og fysiurgisk massage i min klinik.

Læs mere om Foreningen af Kraio-Sakral Terapeuter i Danmark.

Jeg fik øjnene op for kranio-sakral terapi, da jeg under min anden
graviditet i 2005 døjede meget med fastklemte iskiasnerver, som lammede
hele min underkrop og gjorde mig immobil. Behandlingen jeg fik, løsnede
min krop for smerte og gjorde mig mere bevægelig i min hverdag under
graviditetens sidste måneder.

I 2015 tog jeg springet og begyndte på kranio-sakral uddannelsen ved Karin Sønderby, Institut for Kranio-Sakral Terapi, i Assens. Jeg er uddannet i John E. Upledgers kranio-sakral behandlingsform, som indeholder en grundig gennem af teori, anatomi og erfaringsmateriale, samt en detaljeret og illustreret beskrivelse af de enkelte teknikker og deres virkning, tæt forbundet med praksistræning. En spændende uddannelse med fokus på bevægelsesapparatet, psykologien og forløsning af indeklemt energi i kroppens muskler, sener og skelettets opbygning. Juli 2020 afsluttede jeg med stor glæde den sidste eksamen. Mit næste mål er at blive registreret alternativ behandler (RAB-godkendt), da jeg mener det er særligt vigtigt, at man i den alternative behandling giver sine kunder sikkerhed for den behandler og den behandling, som de har opsøgt.

Sideløbende tog jeg i 2018 uddannelse i fysiurgisk massage hos Fyens Massørskole med en afsluttende eksamen i december 2018.

Jeg har i 18 år arbejdet som folkeskolelærer med de ældst elever og arbejdet meget med at se det enkelte barns behov i deres hverdag – hvilket stadig er mit hovederhverv. Jeg møder mange unge mennesker med uro i kroppen, spændingshovedpiner, søvnproblemer og tegn på stress. Disse unge har været til stor bekymring for mig, derfor er børn og unge også er et af mine fokusområder.

Jeg støtter kroppen i selv at aflaste og hele, så du kan få det bedre og mærke dig selv fra top til tå.

Vil du vide mere før du bestiller tid, så er du velkommen til at kontakte mig.